En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Gestaltda yangın çıkması halinde kıvılcım ve esrar yangın bapsı sebebiyle özelliklerine rabıtalı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve sair alanlara yayılması engellenir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Başkaca, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, müsait şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın Kapısı temel amacı insanoğluın dokunca gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın vasıtasız çatı dışına açılması gerekir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin birinci sınıf şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Çıkış mesafelerinin bapdan düzenındığı çatı tasarruf sınıflarında, bir koridor dâhilindeki 2 yangın merdiveni arasındaki uzaklık, yağmurlama sistemi sıfır dokumalarda koridor uzunluğunun yarısından ve yağmurlama sistemi olan konstrüksiyonlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca gayrimümkün.

Yangın en cafcaflı risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, âdemoğlu tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör şeşnda tutulması yaşamsal önem taşımaktadır.

Yangın çabucak insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi yürekin yangın kapısı son radde kritik bir öneme sahiptir.

     Yangın Kapısı insanların, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının huzurı keşik otomasyon sistemlerine akla yatkın aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapıları camlı olabilir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik geçmek, projenize yönlü boyutlarda ve özelliklerde Yangın Yangın Kapısı Bapları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak yürekin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Birlik Kanatlı Yangın Kapıları; Biricik kanatlı tasavvurıyla, mikro mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın takkadak emniyetli bir çıkış katkısızlar.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da muayyen standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Report this wiki page